Sykling: Storlag tilbake på start etter virusutbrudd

Mads Pedersen kommer ikke på start i Dwars door Vlaanderen onsdag, men kan få muligheten i Flandern Rundt søndag. Foto: Christophe Petit-Tesson / AP / NTB Les mer Lukk

Etter at koronasmitte tvang Trek-Segafredo til å ha stå over helgens Gent-Wevelgem, er sykkellaget tilbake med et begrenset lag på den belgiske brosteinen onsdag.

Én person i støtteapparatet til Trek-Segafredo avga fredag positiv virustest. I etterkant ble det gjennomført en ny runde med fullverdige PCR-tester, og den endte med ytterligere ett smittetilfelle. Dermed ble beslutningen tatt om å trekke laget fra deltakelse søndag.

Sent tirsdag kveld bekreftet derimot laget at de kommer til start med fem mann i Dwars door Vlaanderen onsdag. Det betyr også trolig at de er på plass når årets andre monument Flandern Rundt sykles søndag.

Lagets danske stjerne, tidligere verdensmester Mads Pedersen, kommer derimot ikke til start onsdag, men det er fortsatt mulighet for at han får starte Flandern Rundt, der han fikk med seg en 2.-plass i 2018.