Stina Nilsson: – Folk skrev at jeg var syk i hodet

Svenske Stina Nilsson har opplevd at følgerne på Instagram ikke nødvendigvis forstår humoren hennes. Les mer Lukk

Stina Nilssons humoristiske innlegg på Instagram om at hun så en bjørn ble ikke godt mottatt.

Nyheten om at Stina Nilsson (27) skulle satse på skiskyting istedenfor langrenn slo ned som en bombe i skiverdenen.

– Det var ikke noe fysisk som stoppet meg, men jeg var ferdig med langrenn. Jeg kan ikke gjøre noe halvhjertet så det var skiskyting eller ingenting, sa Stina Nilsson i juli, ifølge NTB.

Det var på sin Instagram-konto at Nilsson offentliggjorde beslutningen om å bytte idrett, skriver Expressen.

Sosiale medier har blitt en viktig arena hvor skiesset liker å kommunisere med sine fans. I et intervju med svenske Expressen forteller hun om én episode: Hun var ute i skisporet og så en bjørn. Nilsson la ut et bilde hvor hun skrev: «Jeg så en bjørn i dag!! Hvor sykt er ikke det? Og nei, jeg hadde dessverre ikke min lille børse med meg. Hadde nok uansett ikke klart å treffe, hehe».

Dette ble ikke godt mottatt av følgerne, til tross for at det hele var ment humoristisk.

– Men det forsto ikke alle. Folk skrev ting som «er du syk i hodet?», vil du skyte en bjørn som det første du gjør? Etter det bildet, eller snarere de kommentarene, har jeg tenkt litt mer, sier hun til Expressen.

I et intervju med NTB i sommer innrømmet Nilsson at hun ikke har blitt helt fortrolig med børsa ennå, til tross for at hun stortrives som skiskytter og at hun har avfyrt tusenvis av skudd.

Bakgrunn:Stina Nilsson trives bra som skiskytter

– Det er blitt bedre, og jeg lærer meg nye ting hver eneste dag, men jeg slår fortsatt bakhodet i børsa hele tiden, sier hun.