Bayern-sjefen vil forlenge Bundesliga til høsten

Bayern München-president Karl-Heinz Rummenigge vil at Bundesliga og Erling Braut Haaland kan måtte spille ferdig først i september. Les mer Lukk

President Karl-Heinz Rummenigge i Bayern München vil heller forlenge sesongen i Bundesliga til september enn å avlyse den.

Den tyske storklubben Bayern München ønsker at inneværende sesong blir spilt ferdig selv om det i verste fall innebærer kamper i september, hvor den nye sesongen normalt er godt i gang.

– Vi må spille denne sesongen ferdig. Det skyldes hensynet til sportslig rettferdighet, men naturligvis også å holde de økonomiske skadevirkningene så lave som mulig, sier Rummenigge i et intervju med avisen Bild.

Erling Braut Haaland og hans kolleger i Bundesliga har ikke spilt kamper siden midten av mars og sesongen ventes å starte igjen tidligst 30. april.

Bayern München leder Bundesliga etter at 25 av 34 serierunder er unnagjort. Laget har 55 poeng og det er 4 flere enn Braut Haaland og hans Borussia Dortmund.

I motsetning til mange av sine konkurrenter i Bundesliga står Bayern München sterkt økonomisk og kan derfor klare seg bedre gjennom en periode uten inntekter fra kampene.

Senere tirsdag skal klubbene i 1. og 2. Bundesliga ha møter for å diskutere hvordan de skal avslutte sesongen.