Ikke optimistisk med tanke på Hegerberg-comeback

Ada (tv) og søsteren Andrine Hegerberg under en tv-innspilling i Oslo. Landslagssjef Martin Sjögren tror ikke på noe landslagscomeback for Ada. Les mer Lukk

Landslagssjef Martin Sjögren (42) tror ikke at Ada Hegerberg vil gjøre landslagscomeback.

Det var på den svenske podkasten til journalisten Olof Lundh at Sjögren åpnet opp om tankene sine rundt problemet med at den norske Lyon-stjernen ikke vil spille på landslaget.

Det er VG som skriver om dette.

Hegerberg går for tiden skadd etter å ha røket korsbåndet i kneet sitt i januar. Lyon-spilleren har ikke spilt på det norske landslaget siden EM i Nederland i 2017. I 2018 ble hun kåret til verdens beste spiller og fikk gullballen.

– Da vi sist hadde kontakt, var det veldig tydelig at hun ikke var klar for å være tilgjengelig for landslaget igjen, sier Sjögren i podkasten.

Martin Sjögren understreker at det ikke er noen dårlig relasjon mellom ham og Hegerberg.

– Ada og jeg har aldri hatt noen dårlig relasjon, uansett hvordan det har blitt framstilt i mediene. Alt som skjedde og all oppstandelsen, var knyttet til det faktum at Ada hadde en oppfatning om at man ikke hadde verdsatt kvinnelandslaget tilstrekkelig i en veldig lang periode i Fotballforbundet, sier han.