Premier League-spiller iført snømannkostyme krasjet i hage

West Ham-spiller Michail Antonio var involvert i en bilulykke i London 1. juledag. Dagen derpå spilte han mot Crystal Palace. Foto: Steven Paston / PA / AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Premier League-spiller Michail Antonio krasjet bilen sin i hagen til en fremmed kvinne mens han var utkledd som en snømann. Neste dag spilte han for West Ham.

Ulykken skjedde i Balham sør i London 1. juledag. 29-åringens bil endte på høykant i hagen til en familie. Det melder Daily Mail.

Avisen har publisert en video av West Ham-spilleren iført snømannkostyme som klatrer ut av bilen. Bilen endte på høykant og påførte hagen store skader.

– Så fort jeg hørte smellet slo hjertet raskt siden jeg åpenbart var bekymret. Jeg visste ikke hva som skjedde og om sjåføren hadde truffet huset, men jeg så ut og så at han heldigvis ikke hadde det, sier Kia Rosina i huset til The Athletic.

Antonio ble ikke påført skader, og neste dag spilte han hele kampen da West Ham tapte 1–2 borte mot Crystal Palace. 29-åringen noterte seg for en målgivende pasning.

Tidligere på ulykkesdagen la han ut en Instagram-video der han sang julesangen «Walking in the air».

Politiet har opplyst om at ingen ble skadd og at saken ikke etterforskes videre.