Foredrag avlyst etter netthets mot Arsenals trener

Arsenal-trener Unai Emery lever utrygt som Arsenal-trener. Nå er et foredrag med spanjolen avlyst på grunn av netthets. Les mer Lukk

Arsenal-trener Unai Emerys planlagte foredrag ved Londons fotballuniversitet er avlyst etter at det ble lagt ut flere stygge kommentarer mot spanjolen.

Meningen var at Emery skulle snakke til studentene ved University Campus of Football Business (UCFB) på Wembley fredag. Foredraget var en del av en av en serie om treneryrket og å takle fordommer i spillet.

Slik blir det ikke.

Etter at det ble annonsert på skolens nettside at Arsenal-treneren skulle tale til studentene, kom det flere støtende meldinger mot Emery, noe som har ført til at skolen nå avlyser arrangementet, skriver Sky Sports.

«Vi beklager at vi ikke lenger kan presentere Unai Emery for UCFB-studentene fredag», skriver skolen til sine studenter.

«Vi har lagt merke til flere negative kommentarer rettet mot Emery etter at han ble presentert som gjest. Vi benytter anledningen til å minne alle studenter om det digitale fotavtrykket du legger igjen, noe som kan få konsekvenser for hele din karriere innen fotball- og sportsbransjen», skriver skolen videre.

Torsdag skal en hardt presset Emery gjøre et nytt forsøk på å snu den dårlige trenden Arsenal er inne i. Da venter Eintracht Frankfurt i europaligaen. Søndag tar London-laget turen til Carrow Road i Norwich for å kjempe om nye poeng i Premier League.

Emery sitter utrygt i trenerstolen etter en lang rekke svake resultater. Arsenal ligger på 8.-plass i serien, åtte poeng bak Chelsea på fjerdeplass.