Broren til turndronning Simone Biles siktet for trippeldrap

Broren til turnstjernen Simone Biles er siktet for trippeldrap. Les mer Lukk

Broren til den amerikanske turnstjernen Simone Biles er pågrepet og siktet for å ha drept tre mennesker, opplyser NBC News.

Tevin Biles-Thomas (24) er eldre bror av Simone Biles, som vant fire OL-gull i Rio de Janeiro i 2016. Den 22-årige turneren har også vunnet 13 VM-gull.

Biles ble torsdag pågrepet på militærbasen Fort Stewart i delstaten Georgia, der han tjenestegjorde i hæren. Han er ifølge NBC mistenkt i en skyteepisode i Cleveland nyttårsaften i fjor, som resulterte i at tre menn døde. Pågripelsen og siktelsen er resultat av nesten åtte måneders etterforskning.

Siktelsen omfatter mord og en rekke andre punkter. Skytingen skjedde da en gruppe unge menn prøvde å ta seg inn i en leilighet der en fest pågikk. Tre ble drept og to andre skadd, ifølge presseoppslag om hendelsen.

Biles-Thomas sitter fengslet i Hinesville i Georgia i påvente av utlevering til Ohio.

Simone Biles har tross idrettssuksess en tøff tid bak seg. Hun er blant de aller mest profilerte ofrene i den store overgrepssaken som rammet det amerikanske turnmiljøet, og som førte til at landslagets mangeårige lege Larry Nasser ble dømt til en langvarig fengselsstraff.