Sjögren etter treningssmell: – Ingen fare med Caro

Landslagssjef Martin Sjögren i samtale med Caroline Graham Hansen etter onsdagens trening i Deauville dagen før VM-kvartfinalen mot England. Hun fikk et spark i ankelen og avbrøt treningen før den var ferdig, men ifølge Sjögren er det ingen fare med henne. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Les mer Lukk

Det så skummelt ut da Caroline Graham Hansen fikk en smell i ankelen dagen før VM-kvartfinalen mot England, men ifølge landslagssjefen går det bra med henne.

– Hun fikk et spark av Maren (Mjelde) i den første spillsekvensen, men det er ingenting. Ingen fare, sa Martin Sjögren til NTB etter treningen.

Den norske angrepsstjernen stoppet opp og tok seg til ankelen, og lege Said Tutunchian kom ut og sjekket henne. Hun spilte videre, men observert fra sidelinjen virket det som hun ikke belastet ankelen fullt. Kroppsspråket var heller ikke det vanlige positive.

Da treningen som vanlig ble avsluttet med 5-a-side-kamper, ga hun seg etter den første. Etterpå var hun i en lang samtale med Sjögren.

«Ingen har trøbbel»

– Treningen er veldig individualisert. Ingen har trøbbel, men noen ville stå over spillet mot slutten, og Caro ville spille bare èn kamp. Det er ingen fare, gjentok Sjögren.

Også Isabell Herlovsen og Maria Thorisdottir sto over spillet på liten bane. Det er helt vanlig at spillere av belastningshensyn får lov til det.

Graham Hansen er svært viktig for det norske laget, og det ville vært et hardt slag om hun ikke kunne være med mot England.

Sjögren er tilfreds med forberedelsene etter den timelange økta i Deauville onsdag.

– Jeg så igjen energi i øynene og energi i beina, sa han.

– Nå har vi alt klart. Vi hadde en god dag i går også, og da landet vi det siste, egentlig. Kampplanen er klar, så får vi se hva England kommer med. Jeg tror de vil se ut omtrent som de har gjort, for jeg tror ikke England endrer seg for en kamp mot Norge.

Samme lag

Sjögren ser som ventet ut til å stille samme lag som i forrige kamp mot Australia. Det blir i så fall første gang i VM han mønstrer samme lag to ganger på rad. Tidligere har han vekslet mellom to ulike oppstillinger som er brukt annenhver gang.

Han blandet kortene litt under formasjonsdelen av treningen, men i det ene laget var sidebackene, kantene og spissene, i det andre midtstopperne og de sentrale midtbanespillerne. Det var slik Graham Hansen havnet i duell med Mjelde.

Norges trolige lag (4-4-2): Ingrid Hjelmseth – Ingrid Moe Wold, Maren Mjelde, Maria Thorisdottir, Kristine Minde – Karina Sævik, Vilde Bøe Risa, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten – Caroline Graham Hansen, Isabell Herlovsen.