To personer arrestert etter lekkasje av Sala-bilde

Bare tre måneder etter sønnens tragiske dødsfall døde også faren Horacio i slutten av april. Foto: Mauricio Garin / AP / NTB scanpix. Les mer Lukk

Britisk politi har pågrepet to personer etter at et bilde av den avdøde argentinske fotballspilleren Emiliano Sala dukket opp i sosiale medier.

Bildene som angivelig viser obduksjonen av liket ble lagt ut på Twitter. Begge de to pågrepne personene er siktet for urettmessig å ha skaffet seg til tilgang til datamateriale, skriver BBC.

Politiet etterforsker saken og to personer er arrestert, en 48-årig kvinne og en 62 år gammel mann som begge er fra Wiltshire sørvest i England.

Politiet i Wiltshire sier at det ikke er tegn på innbrudd i kapellet der obduksjonen ble gjennomført. Det er heller ikke mistanke om at noen av de ansatte har vært involvert i noe ulovlig.

Obduksjonen ble foretatt 7. februar i Holly Tree-kapellet i Dorset, og politiet begynte å etterforske saken 13. februar da bildene første gang sirkulerte på Twitter.

Politiet undersøker om det kan reises tiltale mot de to anholdte i saken.

Sala døde i en flystyrt da han var på vei fra Nantes i Frankrike til Cardiff i Wales sammen med piloten David Ibbotson.

Flyet styret i Den engelske Kanal 21. januar, men først 4. februar ble flyet funnet. Flyets 59 år gamle pilot er fortsatt savnet.

Cardiff hadde kjøpt argentineren to dager før flyet forsvant, i det som var den dyreste handelen i klubbens historie.