Guardiola ber City-spillerne styre unna mediene

Manchester City-manager Pep Guardiola i aksjon i oppgjøret mot byrival Manchester United onsdag kveld. Les mer Lukk

Pep Guardiola forlanger at Manchester City-spillerne har fullt fokus på den intense gullkampen mot Liverpool og ber dem styre unna mediene.

2-0-seieren mot byrival Manchester United gjør at City topper tabellen ett poeng foran Liverpool når det gjenstår tre runder i Premier League.

City-spillerne fikk derimot dårlig tid til å fokusere på seieren. Søndag venter Burnley på bortebane, og manager Guardiola krever fullt fokus fra mannskapet sitt i klubbens jakt på sitt fjerde Premier League-trofé siden 2012.

– Jeg fortalte spillerne at de ikke skal lese aviser i morgen. De skal ikke se på TV. De skal utelukkende slappe av, sove godt og være klar mot Burnley, sa Guardiola etter onsdagens seier.

– Nå skal vi til Burnley, og vi vet hvor vanskelig det blir. Det er viktig at vi bevarer roen. Vi er ikke mestere nå med tre kamper igjen. Det er helt utrolig med poengsummene vi og Liverpool har, fortsatte City-manageren.

De lyseblå har 89 poeng, mens Liverpool står med 88. City møter Burnley (b), Leicester (h) og nedrykkstruede Brighton (b) i innspurten. Liverpool skal i aksjon mot nedrykksklare Huddersfield (h), samt Newcastle (b) og Wolverhampton (h).