Heidi Løke endrer ikke Larvik-planer tross klubbkrise

Larvik bekrefter at Heidi Løke blir Larvik-spiller etter sesongen selv om klubben kan bli degradert til 1. divisjon. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Les mer Lukk

Heidi Løke opprettholder planen om å spille for Larvik neste sesong selv om klubben kan bli degradert til 1. divisjon.

Torsdag kveld vedtok årsmøtet i Larvik Håndballklubb videre drift av klubben etter anbefaling av styret. Klubben sliter tungt økonomisk og står i fare for å bli nektet elitelisens. Det vil i så fall bety degradering til 1. divisjon.

I oktober ble det klart at Heidi Løke ville returnere til Larvik etter sesongen. Da klubben fristilte samtlige spillere og ansatte på grunn av den økonomiske situasjonen i slutten av februar, hersket det tvil om Løkes framtid i klubben.

– Jeg er jo fristilt jeg også, men jeg hadde jo planlagt å være tre år i Larvik. Men da blir sikkert de planene gjort litt om på, jeg vet ikke, sa Løke til NTB etter fristillingen i februar.

Etter årsmøtet bekrefter nyvalgt styreleder Marion Eriksen Wold overfor TV 2 at landslagsprofilen har bestemt seg.

– Heidi Løke er med. Hun har sagt ja til det, sier hun til kanalen.

På oppfølgingsspørsmålet om Løke blir med ved mulig degradering til 1. divisjon, svarer styrelederen at «det er planen».

Det ligger an til en ny drøy måned med spenning rundt klubbens framtid. 30. april avgjøres det om Larvik får elitelisens. Eliteserienemnda innstilte for to uker siden på at Larvik ikke får lisens.

Nå skal det nye styret, som ble valgt på torsdagens årsmøte, i gang med å forhandle nye kontrakter med spillere og administrasjon. Budsjett og handlingsplan skal legges fram på et nytt ekstraordinært møte.