Dyche klaget på straffen og «Fergie time»

Your browser doesn't support HTML5 video.

Solskjærs United berget 2-2 på overtid mot Burnley Les mer Lukk

Burnley-manager Sean Dyche klaget på dommeren etter at borteseieren mot Manchester United glapp i sluttminuttene på Old Trafford.

Han syntes straffesparket som ga 1-2 var billig og mente at det ble lagt til for mye tid. Victor Lindelöf utlignet i tredje tilleggsminutt.

– Jeg liker det ikke når folk blir rørt på skulderen, og så slutter beina deres å virke, sa han om situasjonen der Jesse Lingard fikk straffespark etter en duell med Jeff Hendrick.

– Slik er moderne fotball, og alle synes å mene at det er akseptabelt. Bare ikke jeg.

Han likte enda dårligere at det ble lagt til fem minutter.

– Jeg har ingen anelse om hvor de mystiske minuttene kom fra. Med denne klubbens historie, og «Fergie time», når de ser 5-tallet på tavla så begynner de å tro. Publikum er vant til den følelsen, og man kunne sanse det, sa han.

Under Alex Ferguson var United berømt eller beryktet, avhengig av hvem man heiet på, for å score viktige mål i generøst tillagt tid, som ble hetende «Fergie time».

Solskjær sa forøvrig etter kampen at han syntes det var et klart straffespark da Lingard ble hindret.

På pressekonferansen skrøt han av lagets comeback.

– På veien opp hit ble jeg stoppet mange ganger av folk som ville si at vi viste flott kampånd gjennom opphentingen, sa Solskjær, som sa seg usikker på om Marouane Fellaini fortsatt er til hans disposisjon. Belgieren er linket til kinesiske Shandong Luneng Taishan, som skal ha budt 10 millioner pund for ham.

– Jeg har vært opptatt hele dagen, så jeg vet ærlig talt ikke siste nytt om det. Vent og se, sa han.