Mot værkaos foran Superbowl

New England Patriots-trener Bill Belichick er klar for Superbowl i Atlanta. Det kan bli is- og snøkaos i forkant av søndagens store begivenhet. Les mer Lukk

Årets store begivenhet i amerikansk idrett, Superbowl, går av stabelen i Atlanta søndag. Arrangementet trues av is og snø.

Tirsdag var nesten 200 flyavganger kansellert på Atlantas hovedflyplass, og byens myndigheter frykter isbelagte gater og veier når titusenvis av fans skal begi seg til byen for Superbowl LIII (53).

Det er ventet at vinterværet vil slå til tirsdag ettermiddag for Atlantas del. Byen er kjent for nærmest å stoppe helt opp selv om det bare kommer litt snø.

Det er flyselskapet Delta Air Lines som har kansellert rundt 170 av sine flygninger på Hartsfield-Jackson internasjonale flyplass i Atlanta.

Guvernør Brian Kemp i Georgia sa mandag at offentlige kontorer i flere enn 30 distrikter i den nordlige delen av delstaten vil være stengt tirsdag, inkludert de i Atlanta-området.

Det er faren for underkjølt regn myndighetene frykter mest.

Superbowl skal spilles mellom Los Angeles Rams og New England Patriots. Alt annet av amerikanske idretter har mer eller mindre pause mens kampen pågår.