Argentinsk avis: Libertadores-finalen flyttes til Madrid

Returkampen i Copa Libertadores-finalen mellom River Plate og Boca Juniors skal spilles på Estadio Bernabeu i Madrid 9. desember, skriver avisen La Nación.

Den argentinske avisen viser til kilder i det søramerikanske fotballforbundet Conmebol, som tidligere i uken besluttet at kampen skal flyttes til et annet land.

Den første finalekampen mellom de argentinske byrivalene endte 2-2. Lørdag skulle returkampen spilles på River Plates hjemmebane i Buenos Aires, men den ble utsatt etter at hjemmesupportere angrep Boca Juniors' spillerbuss.

Boca Juniors har motsatt seg avgjørelsen om å flytte kampen til et annet land. Klubben krever å tilkjennes seieren i den søramerikanske mesterligaen.

Flere av lagets spillere kom til skade i de skremmende hendelsene da vinduer ble knust og det ble sprøytet pepperspray inn i bussen.

Det er foreløpig ikke bekreftet fra offisielt hold at kampen skal spilles i Madrid, men også spanske medier mener at det går den veien.

– Ifølge kilder nær forhandlingene er avtalen 90 prosent i boks, og alle parter håper at det snart kan offentliggjøres, meldte avisen El Pais.

Både Spanias fotballforbund og Real Madrid skal ha vendt tommelen opp.