Sky News og Reuters: Leicester-eieren og hans datter var om bord da helikopteret styrtet

Your browser doesn't support HTML5 video.

Helikopter styrtet utenfor Leicester stadion
Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabha og hans datter var i helikopteret som styrtet utenfor stadion etter lørdagens Premier League-kamp, melder Sky og Reuters.

Det var Srivaddhanaprabhas private helikopter som gikk i bakken på parkeringsplassen rett ved stadion, kort tid etter at det lettet. Flere bilder viser et flammehav rundt helikopteret.

I morgentimene søndag meldte BBC at Leicester-eieren skal ha vært om bord i helikopteret etter å ha snakket med en kilde nær familien. Dette er ikke bekreftet fra offisielt hold.

Noen timer senere meldte Sky News det samme, men at hans datter også skal ha vært om bord, sammen med to piloter og én uidentifisert femtemann. Reuters har også gått ut med samme opplysninger.

Det er velkjent at Srivaddhanaprabha reiser til og fra klubbens hjemmekamper med helikopter. Helikopteret tok av like etter kampen mot West Ham lørdag kveld.

– Vi bistår Leicestershire-politiet og nødetatene med å håndtere en stor hendelse ved King Power Stadium. Klubben vil komme med en uttalelse når vi har fått på plass mer informasjon, skriver Leicester på sine nettsider.

Blomster

Søndag morgen har personer startet å legge blomster utenfor stadion, skriver BBC-kommentator Ian Stringer på Twitter, sammen med et bilde av det. Flere og flere personer har strømmet til stadion utover dagen.

Vitner BBC har snakket med sier at Leicester-keeper Kasper Schmeichel skal ha løpt mot parkeringsplassen da han fikk vite om at krasjen, for å hjelpe til. Dansken skal ha vært svært nedbrutt etterpå. Parkeringsplassen hvor helikopteret styrtet ble brukt av ansatte i klubben, og det skal ha vært travel aktivitet på plassen etter kampslutt.

Flere av spillerne i klubben, og andre klubber, har gått ut på Twitter og ytret at de tenker på, og ber for, de involverte i ulykken.

Rask utrykning

Politiet i Leicester sier i en pressemelding at de rykket ut i forbindelse med ulykken. Det samme gjorde ambulansetjenesten, som skal ha vært på stedet med fullt apparat kun to minutter etter at helikopteret gikk ned.

– Jeg så alt. De fikk store problemer og greide bare å ta seg over arenaen før helikopteret begynte å spinne rundt og krasjet, sier et øyenvitne til avisen Daily Mirror.

– Jeg har hørt at Leicester-eierens helikopter krasjet på parkeringsplassen utenfor stadion. Det ser fryktelig ut, skriver TV-ekspert og tidligere storspiller Gary Linekerpå Twitter.

Vichai Srivaddhanaprabha, som er fra Thailand, kjøpte Leicester i 2010. Seks år senere vant klubben sensasjonelt Premier League. Lørdagens kveldskamp endte 1-1 etter at Leicester utlignet rett før slutt. I