Pickford forlenget med Everton

Everton-keeper Jordan Pickford kaster seg i beina på Arsenal-spissen Alexandre Lacazette. Målvakten har signert en ny seksårskonttrakt med Everton. Foto: Tim Ireland, AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Den engelske landslagskeeperen Jordan Pickford stortrives i Everton. Han signerte onsdag en ny seksårskontrakt med klubben.

Pickford mener at overgangen til Everton var avgjørende for at han etablerte seg som landslagets førstevalg og spilte en stjernerolle i sommerens VM-sluttspill. Han hadde ennå ikke debutert på landslaget da klubben i juni 2017 kjøpte ham fra Sunderland for 30 millioner pund.

– Jeg tenkte at Everton ville være en flott klubb å komme til og det rette steget i karrieren min. Jeg mener at det var avgjørende for at jeg fikk sjansen til å bli førstevalg på landslaget, og at jeg leverer sterke prestasjoner uke etter uke, sier han.

– Det er en stor klubb med en stolt historie og lidenskapelige tilhengere. Det inspirerte meg til å heve mine prestasjoner.

Pickford har så langt hatt mer suksess på landslaget enn i klubblaget. Everton ble bare nummer åtte forrige sesong og er i øyeblikket nummer 12 i Premier League.

– Jeg håper vi kan gi tilhengerne suksessen de ønsker slik at vi alle kan ende opp som legender i klubben, sier Pickford.