Kleppo slutter i MTG etter 24 år

Stian Kleppo (her til venstre) på en pressekonferanse med Cecilia Brækhus i 2015. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Les mer Lukk

Stian A. Kleppo har jobbet med en rekke store rettigheter og produksjoner i NENT-gruppen. Nå er det slutt etter 24 år i det som var kjent som MTG.

– Etter 24 år i MTG er det på tide å flytte hjemmefra og søke nye utfordringer. Det har vært en eventyrlig reise og en fantastisk skole, med Rosenborg i Champions League, fotball-VM, håndball- og ishockey-mesterskap, Cecilia Brækhus og i de siste årene starten på det norske UFC-eventyret, sier Kleppo til Kampanje.

Den tidligere sportssjefen utelukker ikke en overgang til noen av konkurrentene på det nordiske TV-markedet.

– Det er naturlig å tro at jeg kommer til å jobbe med noe innen medier og fotball. Jeg har noen ideer og tanker, men ingenting er avgjort, sier Kleppo.

NENT-gruppen sikret seg nylig håndballrettigheter og flere europeiske fotballserier i Europa. I en årrekke har Champions League vært godbiten på de ulike Viasport-kanalene.

– Stian har spilt en viktig rolle i MTGs utvikling i mer enn to tiår. Han har hatt ansvaret for hundrevis av Champions League-kamper, han ledet dekningen av fotball-VM 2010, og senere har han hatt ansvar for håndball-EM, samt lanseringen av Viaplay Fighting, inkludert Nordens største «pay per view»-event noensinne med Mayweather mot McGregor. Vi har mye å takke Stian for og ønsker ham alt det beste fremover.