Colombia-treneren «ekstremt bekymret» for Rodriguez

Colombias største stjerne James Rodriguez måtte skuffet tusle av banen med skade etter bare en halvtime i torsdagens VM-kamp mot Senegal. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix Les mer Lukk

James Rodriguez' siste skade demper gleden etter at Colombia gikk videre til cupspillet i fotball-VM. Landslagssjef José Pékerman er bekymret.

Forrige VMs toppscorer måtte ut med en skade etter bare en halvtime i torsdagens 1-0-seier over Senegal. Med trepoengeren tok søramerikanerne seg videre til åttedelsfinale, der England venter i Moskva førstkommende tirsdag.

– Jeg er ekstremt bekymret. Det er en vanskelig situasjon for laget mitt, og det er ikke komfortabelt for oss. Han trente normalt fram til i dag, og på treningsfeltet trente han på frispark og straffer. Han var helt klar under treningene. Det var ingen tegn på skade, sa Pékerman.

– Akkurat nå vet jeg ikke hvordan han har det, la han til.

Rodriguez slet med leggen i opptakten til VM, og i åpningskampen mot Japan (0-1-tap) slapp han først til den siste halvtimen. I 3-0-seieren over Polen var han tilbake fra start og glitret. Da bidro han med to målgivende pasninger.