To Zlatan-mål hjalp ikke for LA Galaxy

L.A. Galaxys Zlatan Ibrahimovic var tilbake og scoret to mål i kampen mot Dalls FC onsdag, men LA tapte 2-3. Foto: Graham Hughes / The Canadian Press via AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Los Angeles Galaxy med Ola Kamara og Jørgen Skjelvik på laget tapte 2-3 for Dallas FC i MLS. To mål fra den svenske stjernen Zlatan Ibrahimovics holdt ikke.

Ola Kamara spilte på kanten i Galaxy-angrepet med Zlatan alene på topp. Den svenske stjernen var tilbake etter å ha bare fått en kamps karantene etter at han fiket til en motstander.

Jørgen Skjelvik i Galaxy-forsvaret hadde en stri tørn med å stoppe sine motstandere. Det var gjestene som styrte det meste den første drøye timen. Ryan Hollingshead og Cristian Colman scoret hvert sitt mål før pause, mens Carlos Gruezo økte til 3-0 etter 66 minutter.

Men så var det klart for Zlatan. Han reduserte til 1-2 etter 69 minutter og satte sitt siste mål sju minutter ut i ekstratiden. I mellomtiden hadde Dallas blitt redusert til ti mann etter at Colman hadde fått rødt kort.

Etter kampen satte Kamara seg på flyet for å møte sine norske lagkamerater i Reykjavik og lørdagens landskamp mot Island.