Klopp vil ikke erstatte Coutinho nå

Liverpool-manager Jürgen Klopp kommer ikke til å kjøpe noen erstatter for Philippe Coutinho i januarvinduet. Foto: Peter Byrne/PA via AP/NTB scanpix. Les mer Lukk

Liverpool-manager Jürgen Klopp sier at det ikke er grunn til å panikk-handle i januarvinduet til tross for to tap på rad mot Premier Leagues to svakeste lag.

Etter 18 kamper uten tap, ble Coutinho formelt solgt og laget har gått på to tap på rad. Først mot liga-jumbo Swansea, deretter sendte West Bromwich Albions de røde hodestups ut av FA-cupen lørdag. WBA ligger for øvrig nest sist på tabellen.

Ifølge Klopp har tapene ingenting med at de nylig solgte Philippe Coutinho til Barcelona.

– Coutinho erstattes ikke i dette overgangsvinduet. Det handler ikke om å erstatte noen, men å bruke de mulighetene vi har med de verktøyene vi har, spillerne, det taktiske og formasjonsmessig vi allerede har, sier Klopp skriver AFP.

– Det er riktig at vi ikke spilte bra mot Swansea, men bare dager før spilte vi en fantastisk kamp mot Manchester City.

Klopp, som allerede har signert forsvarsspilleren Virgil van Dijk fra Southampton for 75 millioner pund (rundt 800 millioner kroner), sier Adam Lallanas skade har gjort at alternativene har blitt få, men at det ikke kan være grunn til å bli nervøse.

Neste seriekamp for Liverpool er tirsdag. Da møter de Bournemouth, et lag som kun har vunnet en av sine åtte siste kamper.