Orry Larsens 25. eliteseriemål ga ett poeng

Haugesund. Aalesunds Mostafa Abdellaoue (t.v.) feirer 1-1 i eliteseriekampen mellom Aalesund og Haugesund på Color Line Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Les mer Lukk

Peter Orry Larsen noterte seg for sin 25. fulltreffer totalt i eliteserien for Aalesund da laget spilte 3-3 mot Haugesund søndag.

Larsen kom inn etter 62 minutter og brukte ti minutter på å markere seg i form av scoring. Scoringen så ut til å bli kampens siste, men et nydelig frisparkmål signert Haris Hajradinovic sørget for 3-3 og ett poeng til hvert av de to lagene.

Hjemmelaget, som ikke hadde stort å spille for, kom under etter 20 minutter da et innlegg fra venstre spratt foran keeper Andreas Lie. Haugesund-spiss Torbjørn Agdestein utnyttet nølingen hos hjemmelaget og pirket ballen over linjen til 1-0.

Kun seks minutter senere ble hjemmelaget tildelt et straffespark da FKH-kaptein William Troost-Ekong felte «Mos». Spissen tok straffesparket selv og var sikker fra ellevemetersmerket.

Les også: Storflor-scoring mot RBK i sin siste hjemmekamp

Skjerve-scoring

Men der Troost-Ekong ble syndebukk i eget felt, var han sterkt delaktig i Haugesunds 2-1-scoring i motsatt felt etter halvtimen spilt.

Etter at en corner ble reddet på strek, fikk kapteinen hodet på ballen og headet den på tvers. Der dukket Vegard Skjerve opp og headet inn 2-1 til gjestene.

Dommer Martin Lundby hadde imidlertid ikke pekt på straffemerket for siste gang. Etter 55 minutter dømte han straffe til Haugesund for annen gang da Filip Kiss ble straffet for holding inne i feltet. «Mos» gikk for sin annen straffescoring, men det svake forsøket ble reddet av Haugesund-keeper Andreas Bråtveit. Returen falt imidlertid i beina på AaFK-spissen som ikke kunne unngå å sette sin egen retur i mål til 2-2.

Les også: Drømmetreff gir fortsatt nedrykksdrama for LSK

Larsen nær dobbel

Etter 3-2-scoringen til Orry Larsen, var samme mann nære å sette sitt annet for dagen da han forsøkte å skru ballen i lengste hjørne. Bråtveit avverget imidlertid forsøket, og i stedet var det Hajradinovic som scoret i andre enden på et nydelig frispark.

Resultatet gjør at Aalesund ligger på niendeplass med 39 poeng, mens Haugesund må vinke farvel til medalje i eliteserien. Laget er på femteplass med 45 poeng før den siste serierunden.

Les også: Huseklepp bidro til Branns sølvjag