Rashford berget United

Manchester United-spillerne fant veien til målet på overtid mot Hull. Marcus Rashford (midten) ble matchvinner. Foto: Lee Smith (Reuters / NTB scanpix) Les mer Lukk

Formlaget Hull sto imot storlaget Manchester United nesten hele kampen, men på overtid dukket innbytter Marcus Rashford opp og ble matchvinner med 1-0-målet.

– Det var utrolig. Jeg er så glad nå, så glad for tre poeng og scoringen min. Jeg jobber hardt på trening for å få oppleve øyeblikk som dette, sa matchvinneren i et intervju vist på TV 2 etter kampslutt.

United-fansen feiret stort da Rashford reddet dagen på tampen.

«Tigrene» så ut til å sikre seg et svært sterkt poeng mot United, men fotrappe Rashford knuste hjertene til hjemmefansen på overtid. Den unge spissen fikk et godt innlegg fra kaptein Wayne Rooney, og Rashford gjorde ingen feil fra kloss hold.

Dermed har United ni poeng på tre kamper og holder følge med Chelsea på toppen av tabellen.

Hull hadde vunnet to av to kamper før møtet med United, og så altså lenge ut til å få med seg poeng, men United trakk det lengste strået.

Les også: Chelsea i scoringsform banket Burnley

Stoppet Zlatan

Spissveteranen Zlatan Ibrahimovic hadde scoret tre mål på sine to første seriekamper for United, men svensken klarte ikke å finne nettmaskene lørdag. Det klarte heller ikke spissmakker Wayne Rooney. Rooney fikk to store sjanser til å nette, men uten å lykkes.

Innbytter Rashford kom imidlertid inn som et friskt pust mot slutten for United. Han kom til en god sjanse tolv minutter før slutt, men Hull-keeper Eldin Jakupovic vartet opp med en fin redning. Helt til slutt fant han likevel veien til målet.

– Jeg trodde ikke vi skulle klare å score, men heldigvis dukket Marcus opp på rett sted til rett tid. Vi har ikke spilt på vårt beste i de tre første kampene, men det kommer seg. Tegnene er positive, sa Uniteds Luke Shaw.

– Vi var gode defensivt også forrige sesong. Det har vi bygget videre på, la backen til.

Les også: Presset Arsenal slo tilbake

Huddlestone-suser

Hull fikk låne ballen svært lite underveis mot United, men «tigrene» kom likevel til et par store muligheter. Før hvilen curlet Robert Snodgrass et frispark like utenfor høyre kryss. United-keeper David de Gea kunne puste lettet ut.

Snodgrass måtte for øvrig ut med skade tidlig i 2. omgang.

Tom Huddlestone fikk vertenes største mulighet en stund etter pause. Den tidligere Tottenham-spilleren ladet kanonen fra distanse, og skuddet hans gikk via United-stopper Eric Bailly og utenfor, til lettelse for en utspilt De Gea.

Adama Diomandé spilte hele kampen for Hull, men den norske spissen maktet ikke å komme til noen store muligheter.

– Å tape i siste minutt kjennes veldig tøft, men slike ting skjer i fotballen, sa Hulls Curtis Davies etter kampslutt.

Les også: Milner opprettholdt utrolig rekke da Liverpool spilte uavgjort