Lundqvist glitret i Rangers-seier

Det var periodevis mye trafikk foran Rangers-målet torsdag. Foto: Jasen Vinlove / USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix Les mer Lukk

Mats Zuccarelli gikk poengløs av isen, men kunne glede seg over en ny New York Rangers-seier natt til fredag. Målvakt Henrik Lundqvist skal ha mye av øren for.

Den svenske veteranen var i det ustoppelige hjørnet borte mot St. Louis Blues og vartet opp med hele 35 redninger. Seieren var svenskens 30. denne sesongen, hvilket betyr at Lundqvist har bidratt til mer enn 30 seirer for laget sitt i ti av sine 11 sesonger i NHL.

– Vi trengte virkelig å ta disse to poengene, og dette var en god seier. Akkurat nå føles det som om presset bare bygger seg opp. Sluttspillet nærmer seg, det er jevnt på tabellen, så vi må gjør alt ut av hver eneste kamp, sa svensken etter kampen.

33-åringen fra Åre er har allerede rettet blikket mot sluttspillet.

– Jeg forbereder meg som om vi skulle være i sluttspillet allerede nå. Jeg gjør alt jeg kan for å levere helt på topp, sa han.

Torsdagens kamp i St. Louis ble av det jevne slaget. Tanner Glass sendte Mats Zuccarello og Rangers i føringen i første periode, mens Troy Bouwer utlignet for vertene i midtperioden.

Oversikt: Sport på TV i helgen