Tevez fortsatt ute i kulden

Carlos Tevez får ikke det landslagscomebacket han hadde ønsket seg. (Foto: Stefano Rellandini, Reuters / NTB scanpix) Les mer Lukk

Argentinske medier har spekulert høyt i et snarlig landslagscomeback for Carlos Tevez, men mandag ble han vraket igjen.

Spissveteranen fikk aldri tillit av tidligere landslagssjef Alejandro Sabella og måtte følge sommerens VM-sluttspill fra TV-stolen. Nå er Sabella erstattet av Gerardo Martino, som i forrige uke signaliserte at Tevez kunne være på vei inn i varmen igjen.

Spekulasjonene skjøt ytterligere fart mandag da visepresident Juan Carlos Crespi i Det argentinske fotballforbundet bekreftet at det var søkt om visum for Juventus-spissen til Kina. Opplysningen framkom i et intervju med den argentinske avisen Clarin.

Da troppen til kampene mot Brasil og Hongkong ble offentliggjort noen timer senere, var imidlertid ikke navnet til Tevez å se.

Lionel Messi er derimot tilbake i troppen etter å ha måttet stå over privatlandskampen mot Tyskland sist med skade. I den kampen klarte for øvrig mannskapet til Martino seg meget bra uten Barcelona-stjernen. Kampen endte med 4-2-seier.

Carlos Tevez står med 13 mål på 64 kamper for Argentina så langt i karrieren. 30-åringens hittil siste opptreden med flagget på brystet var i 2011.