Lei spørsmål om Drogba

Didier Drogba har blitt vraket til Elfenbenskystens første kamper. Trener Sabri Lamouchi møter kritikk for valget, men er lei spørsmålene om Drogba. (Foto: Henri Szwarc / ABACAPRESS.COM / NTB scanpix) Les mer Lukk

Elfenbenskysten-trener Sabri Lamouchi har latt seg påvirke av debatten om stjernespissen Didier Drogba burde starte lagets kamper.

Didier Drogba er blitt vraket fra startelleveren til Elfenbenskystens to første kamper i mesterskapet. I lagets første kamp mot Japan, snudde kampbildet da Drogba ble byttet inn. Mot Colombia torsdag, klarte ikke Drogba å hindre Elfenbenskysten-tap, selv om han ble byttet inn halvveis i andre omgang.

Wilfried Bony, som har blitt foretrukket foran Drogba, presterte ikke som forventet mot Colombia. Det har ført til kritikk rettet mot trener Lamouchi, som ser ut til å ha tatt seg nær av kritikken.

– Det er viktig ikke å bli for opptatt over Drogba, det er bare den andre kampen han er på benken. Vi ble utspilt, så det var nødvendig å gjøre endringer, sier Lamouchi.

Elfenbenskysten vil ta seg videre fra gruppespillet i VM hvis de slår Hellas i neste kamp, men kan også klare seg med uavgjort.