Solskjær har hentet Fabio, Jones og Zaha

KLAR FOR CARDIFF: Man Uniteds Wilfried Zaha skal spille for Cardiff resten av sesongen. (Foto: NTB scanpix) Les mer Lukk

Og i kveld møter nordmannen sine gamle venner på Old Trafford.

Fabio er venstre back, Jones er angriper mens Zaha opererer som kantspiller.

- Angående Zaha, så sa jeg til ham i sommer at vi ville at at han skulle kamper. Vi hadde et par andre tilbud også, men nå føler vi at Cardiff er den rette klubben. Med Solskjær så tror vi det er et godt bytte for Zaha, sier United-manager David Moyes tilklubbens egen tv-kanal, MUTV.

Fabio kommer til den walisiske klubben på en permanent avtale, mens Wilfried Zaha, som blit sett på som et av Englands største talent, lånes resten av sesongen.

Les også: Solskjær: - Blir spesielt å møte Man Utd

Begge kommer fra Manchester United, gamleklubben til Solskjær og kveldens motstander på Old Trafford. Men verken Fabio eller Zaha spiller kveldens kamp for Cardiff.

– Fabio og Kenwyne Jones er klare til å trene med oss. De er på plass, og jeg har hatt samtaler med dem etter at de kom til Cardiff, sier Solskjær.

Han slåss litt med ryggen mot veggen etter at Cardiff har falt ned til sisteplassen på tabellen. Laget risikerer nedrykk etter å ha rykket opp i Premier League for første gang i fjor.

Solskjær har nå hentet seks spillere til Cardiff. Fra før har han sikret seg den norske trioen Magnus Wolff Eikrem, Mats Møller Dæhli og Jo Inge Berget.

Les også: Høylytt hyllest venter Solskjær