Moyes varsler flere storkjøp

David Moyes er strålende fornøyd med å ha Juan Mata på plass i Manchester United. Nå bebuder han flere storkjøp. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix Les mer Lukk

David Moyes beskriver Juan Matas rekordovergang som det første av flere spillerkjøp i 2014.

I helgen ble spanjolen kjøpt for i overkant av 370 millioner kroner, og dermed slo han klubbrekorden som ble satt da Dimitar Berbatov kom fra Tottenham i 2008.

Moyes håper at Mata skal hjelpe å snu trenden for tittelholderen som har havnet 14 poeng bak serieleder Arsenal. Samtidig avslører skotten at han langt fra er ferdig med å styrke stallen.

– Dette var det første (kjøpet), og det vil komme mange flere etter hvert. Jeg ønsker at Juans kvalitet skal være starten på det hele, sa Moyes til Uniteds TV-kanal søndag.

– Jeg tror ikke vi henter flere i januar. Jeg jobber fortsatt med det. Men forhåpentlig blir det den første av noen overganger, noen nye spillere vil komme, mest sannsynlig til sommeren, la han til.

Trenger et løft

Mata kom til klubben etter en uke der United tapte 1-3 for hans tidligere klubb Chelsea og ble slått ut av ligacupen av Sunderland.

– Vi kan utvilsomt ha godt av et løft, sa Moyes.

Les også: Høylytt hyllest venter Solskjær

– Vi har ikke gjort det så bra som vi skulle ønske. Nå ser vi på dette som en start. Vi ønsker å forbedre oss, og jeg skal hente noen nye spiller for å få det til å skje, la United-sjefen til. (©NTB)