Pellegrini hyllet Agüero

Argentinske Sergio Agüero har skåret seks mål på fire kamper etter en månedslang skadepause. Foto: NTB scanpix Les mer Lukk

Manchester City-manager Manuel Pellegrino hyllet Sergio Agüero som med hattrick sendte laget videre i FA-cupen lørdag.

Argentineren har seks mål på fire kamper siden han var tilbake etter en månedslang skadepause. Hans mål vendte kampen etter at City lå under 0-2 ved pause mot Watford. Til sist ble det 4-2.

Manchester City er klar for ligacupfinalen og møter Barcelona i åttedelsfinale i mesterligaen i februar. I serien er laget poenget bak ledende Arsenal. Klubben kjemper fortsatt om fire titler i Pellegrinis første sesong.

Agüero, som har scoret 25 mål på 24 kamper denne sesongen, blir en nøkkelmann i forsøket på å omsette de fire sjansene i titler.

– Sergio er en toppspiller og veldig viktig for oss, sa Pellegrini.

Måtte spille

– Planen var egentlig at han ikke skulle spille hele kampen, for han har spilt 30, 45 og 60 minutter. I dag skulle det økes til kanskje 70, men han måtte spille hele kampen. Det var han som gjorde forskjellen.

Chileneren ble igjen spurt om City kan greie å vinne fire titler.

– Det er det samme spørsmålet mediene stiller meg hver uke. Jeg vet ikke hva framtiden vil bringe, sa han.

– Jeg er helt sikker på at det er umulig om vi spiller som vi gjorde i første omgang. Om vi spiller som i annen omgang, kan vi derimot gå videre i alle turneringer.

Skjerpet

Watford-manager Giuseppe Sannino er ikke i tvil om at City har muligheten til å bli historisk med fire titler.

– Tidligere har jeg bare sett dem på TV. I dag så jeg dem fra sidelinjen. De har mange veldig gode spillere, og jeg mener at de kan vinne alle fire titlene. Men fotballen er rar, så de må være skjerpet i hver eneste kamp, sa han.

– Vi har hatt en cupuke med ligacup og FA-cup. Nå venter fire seriekamper, og vi vil fortsatt prøve å vinne hver eneste kamp, sa Pellegrini, som ikke la skjul på hvor frustrert han var i pausen.

– Om jeg kunne bytte alle 11 spillere så ville jeg gjort det, sa han. (©NTB)