Suárez jakter seriegull

sz7e7d3d: Luis Suárez drømmer om å skyte Liverpool til Premier League-tittelen. Foto: REUTERS/Phil Noble. Les mer Lukk

På under et halvt år har Luis Suárez gått fra å være synder til å få heltestatus i Liverpool. Nå drømmer stjernespissen om å vinne Premier League.

Mye har forandret seg for Suárez siden han i sommer gikk ut offentlig med ønsket om å forlate Liverpool til fordel for en mesterligaklubb. Uruguayaneren har på kort tid blitt tilgitt med god oppførsel og mange glitrende prestasjoner.

Suárez var utestengt i de fem første seriekampene etter armbitingen på Chelsea-stopper Branislav Ivanovic mot slutten av forrige sesong. Siden comebacket har han ikke sett seg tilbake og scoret utrolige 19 mål på 12 kamper i Premier League.

Ventet siden 1990

Det har gitt han en klar ledelse på toppscorerlisten. Det skiller seks mål ned til Sergio Agüero (Manchester City) på annenplass.

Målene har kommet godt med for Liverpool, som etter snart halvspilt serie henger godt med i kampen om å vinne sitt første seriemesterskap siden 1990.

– Jeg drømmer om å vinne ligaen og et stort trofé med Liverpool, sier Suárez til klubbens nettsted.

Jevnt

Liverpool topper Premier League før romjulskampene på bedre målforskjell enn Arsenal, som spilte 0-0 hjemme mot Chelsea lille julaften.

Serietreer Manchester City følger ett poeng bak tetduoen, mens Chelsea og Everton er to bak toppen som nummer fire og fem.

Det venter tøffe bortekamper for Liverpool før nyttår. Serielederen møter City og Chelsea i tur og orden før det er hjemmekamp mot Hull 1. nyttårsdag.