Premier League runde 17 Fulham - Manchester City 2–4

City måtte slite for seier mot Riise & Co.

Vincent Kompany ødela nesten for Manchester City med sitt selvmål, men ble reddet av lagkameratene. (Foto: Reuters / NTB Scanpix) Les mer Lukk

John Arne Riise og Fulham holdt det spennende lenge i lørdagens kamp mot Manchester City. Så våknet blåtrøyene og sikret 4-2-seier.

Det var ikke mer enn elleve minutter igjen av oppgjøret da Jesús Navas satte inn 3-2 for City borte mot Fulham. Fem minutter senere var alt avgjort. Da fant Alvaro Negredo lagkamerat James Milner med en deilig pasning, og sistnevnte økte til 4-2.

Les detaljert referat fra Fulham - Manchester City

Det ble redningen for City, som måtte slite i nærmere 80 minutter. John Arne Riise, som spilte hele kampen, og hans lagkamerater hadde kommet tilbake etter å ha ligget under 0-2 til pause. Yaya Touré og Vincent Kompany sørget for bortelagets to første mål.

Les også: Manchester United slo sjanseløse West Ham

Kieran Richardson hadde ikke noe problem med å redusere til 1-2 fem minutter ut i annen omgang. Kompany scoret nok et mål etter 69 minutter, men denne gang i feil ende. Dermed sto det 2-2 fram til Navas og Milner punkterte oppgjøret.

City var stor favoritt på forhånd etter svært gode prestasjoner de siste ukene. Med seieren tar laget seg opp til 2.-plass med 35 poeng, like mange som Arsenal. Ett poeng skiller opp til Liverpool, som foreløpig er ligaleder.

For Fulham er det bare Sunderland som går julen i møte med dårligere poengsum. Tre poeng har Riise & Co. ned til tabelljumboen.