Følg gruppespillet i Champions League her

Wayne Rooney scoret to av målene i det forrige møtet mellom Manchester United og Bayer Leverkusen. Foto: REUTERS/Rebecca Naden. Les mer Lukk

United knuser Bayer Leverkusen, mens Juventus har tatt tilbake ledelsen.

Manchester United kan kvalifisere seg til cupspillet i Champions League hvis de slår Bayer Leverkusen i kveld.

David Moyes’ menn topper sin gruppe, men blir tett fulgt av Leverkusen og Shakhtar Donetsk som ligger henholdsvis ett og tre poeng bak.

Hvis United mislyktes i å ta tre poeng, og Shakhtar slår Real Sociedad, vil alt avgjøres i den siste runden av gruppespillet.

Da lagene møtes forrige gang i september vant United 4-2, hvor Wayne Rooney scoret to av målene.

- Vi må sørge for at vi er gode defensivt, samtidig som vi skal gå ut for å vinne, sier Moyes til SkySports.

- Vi hadde muligheten mot Sociedad til å rykke ifra, men vi tok den ikke i bruk. Vi vil prøve å få jobben gjort så fort som mulig, men hvis det må avgjøres i den siste kampen så får det bare være slik.

Følg Bayer Leverkusen - Man United fra kl. 20:45.

Manchester City - Viktoria Plzen

Manchester City er allerede kvalifisert til cupspillet, men møter Viktoria Plzen i håp om å vinne deres gruppe.

Å komme videre til cupspillet har vært en topprioritet for de lyseblå. Det å gjennomføre dette med to kamper igjen kan tyde på at de går fremover friskere enn sine rivaler.

Det er fortsatt noe spenning igjen rundt hvem som tar første- og andreplass, City ligger tre poeng bak gruppeleder Bayern Munchen.

Manuel Pellegrinis menn møter nettopp Guardiola og co i den siste runden av gruppespillet.

Med seks poeng i de to neste kampene og sammenlagt seier mot Bayern Munchen, kan City dermed ende opp med å toppe Gruppe D.

Følg Manchester City - Viktoria Plzen fra kl. 20:45.

Juventus - FC København

FC København har måttet tåle to klare bortetap så langt i mesterligaen. Ståle Solbakken håper å vende trenden i onsdagens bortekamp mot Juventus.

– Presset er på Juventus, og det kan vise seg å virke i vår favør. Vi skal gjøre et forsøk, prøve å være modige i spillet og gi dem real kamp, sa han tirsdag.

FCK kom til kort både mot Real Madrid og Galatasaray. Nå venter et lag som er uten seier så langt i gruppespillet.

– Vi har den største respekt for Juve. De var best både mot Real Madrid og Galatasaray og har vært uheldige så langt i mesterligaen. De har en utrolig sterk midtbane og er tilbake på topp i serie A, sier Solbakken.

– Jeg er ikke redd for at vi skal bli overkjørt, men det er alltid en risiko. Vi er fortsatt i en oppbyggingsfase. Vi lærer av hvert minutt i denne turneringen, sier den norske treneren.

Følg Juventus - FC København fra kl. 20:45.