Premier League 9. runde Tottenham - Hull 1-0

Straffemål holdt for Spurs

TRYGG: Roberto Soldado scoret på straffesparket Hull-spillerne mente var feil (Foto: Reuters / NTB Scanpix) Les mer Lukk

Tottenham slet med å bryte ned et seigt Hull-forsvar, men lyktes til slutt da Roberto Soldado ordnet 1-0 fra straffemerket søndag.

SE HØYDEPUNKTER NEDERST I ARTIKKELEN

Vinnermålet kom ti minutter før slutt. Det ble dømt straffe etter at et innlegg fra Jan Vertonghen endte i armen til Ahmed Elmohamady. Hull-spillerne reagerte voldsomt, men det var til ingen nytte.

Les detaljert referat fra kampen

Fra ellevemeteren satte Soldado ballen trygt i venstre hjørne. Scoringen gjorde at White Hart Lane-publikummet kunne puste lettet ut etter å ha sett vertene streve og stange mot et kompakt bortelag.

Les også: Torres avgjorde etter City-blemme

Tottenham bykset med seieren opp til fjerdeplassen i Premier League. London-laget har plukket 19 poeng så langt. Det skiller bare tre poeng opp til serieleder og naborival Arsenal. Hull er nummer ti på tabellen.

Les også: Cardiff-spillerne så rødt mot Norwich

Les også: Manchester United vant, men imponerte ingen

Til tross for den gode seriestarten har Spurs en jobb å gjøre i det offensive spillet. Tottenham har bare scoret ni mål etter like mange seriekamper.

Det endte målløst mellom Swansea og West Ham sømdag. Det var sjanser begge veier, men keeperne Michel Vorm og Jussi Jääskeläinen gjorde en god jobb for hvert sitt lag.

Les også: Historisk åpning for Southampton

Les også: Sunderlands første seier kom i «hatkampen»