Ancelotti antyder Bale fra start

INNE? Gareth Bale har slitt med skader siden ankomst Spania, men er trolig med fra start mot Barcelona.(Foto: Reuters / NTB Scanpix) Les mer Lukk

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti mer enn antyder at Gareth Bale kan komme til å starte lørdagens storoppgjør mot Barcelona.

Waliseren har kun startet én kamp for Real Madrid etter rekordovergangen fra Tottenham.

– Det er korrekt at Bale ikke har hatt det lett etter at han kom hit, men han har arbeidet hardt. Han brukte landskamppausen til å få opp kondisjonen, og nå er det både min og Bales vurdering at han er klar til å spille kamper fra start igjen, sa Ancelotti.

Barcelona leder Primera Division med 25 poeng etter ni kamper. Real Madrid er nummer tre med 22 poeng.

Lettet back

En som derimot garantert ikke spiller er Mesut Özil. Tyskeren ble solgt til Arsenal, hvor han for tiden plager engelske forsvarsspillere. Det er Barcelona-forsvarer Adriano glad for.

– Det er flaks for oss han Özil ikke er i Real Madrid lenger. Han er et stort tap fordi han er en spiller som er savnet når han ikke spiller. Det er helt klart en fordel for oss, sier Adriano til Goal.com.

Les også: Bale klar for El Clasico-spill

– Özil er borte, men de har fått inn en god spiller i Bale. Han imponerte i Premier League, og vil med litt tid gjøre seg bemerket også i Spania, sier Adriano.

Kontringer

På pressekonferansen pratet Ancelotti om valg av taktikk og spillestil. Han sier laget hans fortsatt kan spille bedre fotball med ballen mer i laget, men at de mot Barcelona fortsatt vil bruke sine effektive overganger.

– Hurtige overganger er ett redskap som kan brukes mot Barcelona. Det er vanskelig å ta fram dem ballen, og når vi har den er det viktig å bruke den smart, sier Ancelotti ifølge Inside Spanish Football.