Lennon tviler på ny bragd mot Barcelona

TVILER: Neil Lennon har liten tro på at Celtic skal klare å slå giganten Barcelona for andre år på rad i mesterligaen. (Foto: Reuters / NTB scanpix) Les mer Lukk

I fjor sjokkerte Celtic Europa ved å slå Barcelona i mesterligaen. Tirsdag møtes lagene igjen, men manager Neil Lennon har liten tro på noen ønskereprise.

Det var ikke mange som hadde tro på at Celtic skulle slå Barcelona i gruppespillet i mesterligaen i fjor, men den skotske klubben gjorde forhåndstipsene til skamme da skottene kjempet seg til en utrolig 2-1-seier.

I tillegg var laget sekunder unna å klare uavgjort på bortebane tidligere i gruppespillet, bare fordi Jordi Alba klarte å avgjøre med sin 2-1-scoring fire minutter på overtid.

Celtic har med andre ord gjort det bedre enn de aller fleste mot Barcelona, men manager Neil Lennon har liten tro på en gjentakelse når lagene møtes i mesterligaen tirsdag.

– Det er noen merkelige forventninger til kampen, men for meg er det urealistisk. Det er antakelig snakk om verdens beste klubblag, sier Lennon.

Celtic slipper riktignok å møte Lionel Messi som er ute med skade.

Les også: Barcekona uten Messi i inntill tre uker

Den regjerende skotske mesteren er nummer to på tabellen i den hjemlige serien bak overraskelseslaget Inverness.

Celtic er à poeng med lederen, og har også én kamp til gode.

Barcelona har på sin side åpnet sesongen forrykende, og har vunnet sine sju første seriekamper.