Rodgers refser Raheem Sterling

SKJERP DEG: Manager Brendan Rodgers ber supertalentet Raheem Sterling skjerpe seg og få orden på privatlivet. Først da kan han komme tilbake på nivået han viste i fjor. (Foto: NTB scanpix). Les mer Lukk

Liverpool-manager Brendan Rodgers sier unggutten må få orden på privatlivet for å få sukesss på banen.

Sterling slo gjennom i starten av fjorårssesongen, men de siste månedene har vingen for det meste slitt Liverpools benk.

I årets sesong har 18-åringen bare startet ligacupkampen mot Notts County, mens han har noen innhopp i ligaen.

Han har verken stått for scoringer eller målgivende pasninger så langt.

Frikjent for overfall

Og for å gjøre vondt verre har Sterling fått flere skriverier om privatlivet enn innsatsen på banen.

Han ble nylig frikjent for overfall på kjæresten, og var også tiltalt for overfall på en annen kvinne tidligere i år. Da ble saken avvist ettersom et vitne ikke møtte.

Rodgers har gitt streng beskjed om at stortalentet må rydde opp i privatlivet.

– Han må få stabilitet i livet sitt, og forstå muligheten han har fått i en av verdens største klubber. Når det synker inn, og han ikke er distrahert, kan han prestere som i de første fire-fem månedene sist sesong, sier Rodgers ifølge The Telegraph.

– Han er en fin gutt

I tillegg må Sterling også møte i retten i oktober. Det er riktignok for noe de fleste vil karakterisere som en fillesak. Sterling er anklaget for å ikke informere det britiske biltilsynet om at han solgte bilen sin, og kan få en bot på rundt 500 kroner.

Likevel er mange redde for at saken viser at Sterling er en person som ikke klarer å unngå problemer.

– Han er en fin gutt, og hadde mye støy rundt seg da han slo gjennom, men nå skal han bare tenke på fotballen, sier Rodgers.

Les flere fotballnyheter her.