David Nielsen kan bli Deila-hjelper

TIL GODSET?: David Nielsen, her fra tiden i Brann, kan bli en del trenerteamet til Strømsgodset. (Foto: NTB scanpix) Les mer Lukk

Dansken er på vei fra Nest-Sotra til Strømsgodset.

– Vi må være god på motivasjon for spillergruppen. Ronny (Deila) er flink, men kanskje trenger vi å ha flere. Vi ser på David Nielsen i et trenerteam, ja, bekrefter Godsets sportssjef Jostein Flo til Bergensavisen.

Nielsen har denne sesongen tatt Nest-Sotra opp til 1. divisjon. Nå kan den tidligere Strømsgodset-spilleren igjen få jobb på Marienlyst.

Drammenstur

Han var onsdag i Drammen, men sier turen ikke handlet om jobbtilbud fra gamleklubben.

– Jeg var bare der for å se på en trening og få tanker om hvordan jeg kan videreutvikle Nest-Sotra. Jeg har et godt forhold til klubben og full tilgang til dem. Ronny (Deila) er en flink trener som deler erfaringer, sier Nielsen.

Nielsen har kontrakt med Nest-Sotra ut sesongen.

– Fotball er en krevende bransje. Du trenger folk med energi. Om du ikke får energi etter en halvtime med David Nielsen, må du gå rett til psykolog, sier Flo.

David Nielsen kjenner godt til Drammen og Strømsgodset. I 2008 var han lånt ut til klubben fra danske OB og fikk 23 kamper og ni mål for drammenserne.

Les flere fotballnyheter her