Den svenske storavisen Expressen:

Høgmo vraker Djurgården

DROPPER DJURGÅRDEN: Per-Mathias Høgmo takker trolig nei til Djurgården hevder svenske Expressen. Nå er han brennhet som ny norsk landslagsjef. (Foto: NTB scanpix) Les mer Lukk

Per-Mathias Høgmo blir koblet til jobben som norsk landslagssjef, men er selv taus om sitt kandidatur.

Ifølge den svenske storavisen Expressen tyder det mest på at Per Mathias Høgmo har bestemt seg for å vrake tilbudet fra Djurgården. Det åpner for at han blir norsk landslagssjef.

– Jeg kan ikke kommentere det. Jeg kan ikke det. Dessverre. Dessverre, sier imidlertid Høgmo til VG.

Høgmo har for tiden suksess med svenske Djurgården. Der er han ønsket med videre i tre år.

– Jeg håper å avgjøre saken før 1. oktober. Vi har en åpen og god relasjon og snakker godt sammen, sier Høgmo til VG.

Han vil ikke kommentere om han har tatt en beslutning på hvor framtiden ligger, men ifølge Aftonbladet får Djurgården svar fra Høgmo allerede i dag, fredag.

Ifølge Expressen har tidligere Molde- og Stabæk-trener Hans Backe allerede fått trenertilbud fra Djurgården. Trenerveteranen skal ha takket nei.

Solskjær sier nei

I tillegg til Høgmo er Ole Gunnar Solskjær et hett navn. Men overfor Dagbladet avviser MFK-sjefen at han blir å se som permanent boss på Ullevaal. Han ønsker å videreutvikle prosjektet han har i Molde.

– Jeg har en spennende tropp, som jeg tror jeg kan utvikle videre. Jeg satser på å bli værende og ser fram mot neste sesong. Det er klubbtrener jeg er, sier Solskjær til NRK.

Les også: Solskjær: - Jeg blir ikke landslagssjef