– Suárez har skadet merkevaren vår

KONTROVERSIELL: Luis Suárez havner sjelden utenfor medias søkelys. Foto: REUTERS/Phil Noble. Les mer Lukk

Liverpool-direktør Ian Ayre mener Anfield-laget har lært av skandalene rundt Luis Suárez.

Uruguayaneren har skapt problemer for Liverpool flere ganger. Spissen har sonet lange karantener både for rasisme mot Patrice Evra og biting av Branislav Ivanovic.

– Selvsagt er alle episoder av den typen skadelig for merkevaren Liverpool. Men denne klubben vil alltid være mye større enn en spiller eller person, sier Ayre.

Må opptre med respekt

Suárez gjorde comeback for Liverpool mot Manchester United onsdag. Han hadde da stått over ti kamper etter at han bet Chelsea-forsvarer Ivanovic i armen i april.

– Det er viktig at vi som fotballklubb sørger for å opptre med respekt og profesjonalitet når slike ting skjer. Tidligere har vi ikke alltid handlet riktig, men vi er blitt flinkere den senere tiden, mener Ayre.

– Det er ingen som godtar dårlig oppførsel, men det er også noe du noen ganger må ta tak i. Han er den han er, på godt og vondt, sier Ayre om Suárez.

Les også: Vil hente Alonso tilbake til Liverpool

Skjøt i tverrligger

Suárez er den store stjernen på Liverpool. Angriperen var ønsket av Arsenal i sommer, men Liverpool nektet å selge urokråka til en Premier League-rival. Nå håper Ayre han slipper flere episoder rundt Suárez.

Søndag tar Liverpool turen til Sunderland. Da får ventelig Suárez sitt comeback i den engelske serien.

Onsdagens ligacupkamp mot Manchester United endte med 0-1-tap. Suárez hadde et skudd i tverrligger.

Flere fotballnyheter kan du lese her