Lædre Bjørdal takket nei til topplønn

HETT NAVN: Lædre Bjørdal fikk tidligere denne måneden sin debut på landslaget. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix. Les mer Lukk

Landslagsstopperen har avslått Vikings siste tilbud om ny kontrakt, skriver Stavanger Aftenblad.

Partene har forhandlet i flere måneder. Bjørdals kontrakt løper ut etter inneværende sesong, og dermed står egersunderen fritt til å skrive under for hvilken som helst annen klubb.

– Johan Lædre Bjørdal er en av våre beste spillere. Viking er opptatt av å gi spillerne kontrakter som gjenspeiler kvalitet og prestasjoner. Det har også Bjørdal fått, men han har valgt å takke nei til vårt siste tilbud, sier Viking-direktør Arne Larsen Økland til avisen.

Viking har hele tiden understreket at de ønsker å ha den ferske landslagsspilleren med videre. Etter det Aftenbladet kjenner til, ville det siste kontraktsforslaget gjort Bjørdal til klubbens best betalte spiller.

– Tilbudet var meget godt, og det er korrekt at det ville gjort ham til vår best betalte spiller neste sesong. Nå kan vi ikke strekke oss lengre, forklarer Økland.

Midtstopperens agent, Tore Pedersen, er ordknapp om forhandlingene: – Vi håper å bli enige, ellers hadde vi ikke snakket sammen, sier han.

Flere fotballnyheter kan du lese her