Molde tror på snarlig Solskjær-avklaring

HÅPER Å FORLENGE MED SOLSKJÆR: Moldes Magne Hoseth (t.v.) og manager Ole Gunnar Solskjær var fornøyde etter 1-3 i eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Molde. Nå håper klubben treneren fortstter i romsdalsklubben. (Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix) Les mer Lukk

– Vi og Ole Gunnar (Solskjær) har snakket om forlengelse, og det satser vi på å få i orden. Vi håper å kunne lande dette i nær framtid, sier Moldes styreleder Øystein Neerland til Dagbladet.

Solskjær er lenge blitt koblet til den ledige jobben som A-landslagssjef etter Drillo. Han har kontrakt med Molde til sommeren 2014. Nå kan det virke som om Molde-treneren glipper for Fotballforbundet.

– Ja. Vi jobber med ståltro på at dette går i orden, sier Neerland til Dagbladet på spørsmålet om klubben tror Solskjær forlenger kontrakten med Molde i høst.

Verken fotballpresident Yngve Hallén eller toppfotballsjef Nils Johan Semb vil kommentere aktuelle navn overfor avisen.

Per-Mathias Høgmo er også blant favorittene til å bli Drillo-erstatter. Hans svenske klubb Djurgården har bedt om en avklaring innen 1. oktober.

I går fikk Drillo pepper av sin tidligere kollega Lars Tjærnås som mente at landslaget var «dritdårlig og uten plan og samhandling».

Les også: Tjærnås slakter Drillo

Les flere fotballnyheter her.