Odd-keeper ute resten av sesongen

UTE RESTEN AV SESONGEN: Odds keeper Andre Hansen er ute resten av sesongen. (Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix) Les mer Lukk

Odd må klare seg uten landslagskeeper André Hansen (23) resten av sesongen.

Målvakten har en liten skade i nedre, framre bukvegg.

– Jeg sitter faktisk og ser på bildene akkurat nå. Vi har ennå ikke bestemt oss for om det blir operasjon. Den avgjørelsen tar vi onsdag formiddag. Det som uansett er klart, er at André ikke spiller mer denne sesongen. Vi regner med at det vil ta to-tre måneder før han kan spille fotball igjen, sier Stamnes til TA.

Hansen har hatt en god sesong for Odd og nær sagt etablert seg som keeper i den norske landslagsstroppen. Han har ennå ikke en a-landskamp for Norge, men har figurert mellom stengene ved tre anledninger for U21-mannskapet.

Skaden på Odds sisteskanse betyr trolig at 17-åringen Sondre Rossbach blir førstekeeper i Odd ut sesongen. Rossbach er sønn av tidligere landslagskeeper Einar Rossbach.

Viljar Røsholt Myhra regnes som klubbens tredjekeeper. Han kan, om han er meldt inn på klubbens B-liste etter overgangsvinduet i sommer, spille tre eliteseriekamper for Odd uten at kontrakten må endres.

Odd har vært i kontakt med Norges Fotballforbund om at vurderer å hente en keeperløsning eksternt. Da må NFF gi dispensasjon.

Les flere fotballnyheter her