Di Matteo og Poyet favoritter til Sunderland-jobben

SUNDERLAND-FAVORITT: Roberto Di Matteo er favoritt til å bli ny manager i Sunderland. (Foto: NTB scanpix) Les mer Lukk

Paolo Di Canio fikk seks måneder som manager i Sunderland. Roberto Di Matteo seiler opp som favoritt til å erstatte den kontroversielle italieneren.

Ifølge The Northern Echo står Di Matteo og tidligere Brighton-manager Gus Poyet øverst på Sunderlands ønskeliste.

Di Matteo fikk sparken i Chelsea i november 2012 mens Poyet på sin side fikk fyken i Brighton i juni i år.

Gustavo Poyet ante lite om hva som kom til å skje da han inntok BBC-studioet for å være kanalens fotballekspert i programmet «Match of the Day» i forbindelse med Confederations Cup. Programlederen informerte ham på direkten om at han var sparket som trener for «The Seagulls»

Di Canio fikk sparken i Sunderland søndag. Klubben har bare tatt ett poeng i løpet av fem kamper, lørdag ble de ydmyket av WBA med 0-3 på bortebane. Metro skriver at Di Canio skal ha havnet i klammeri med flere av spilleren på Sunderland-laget på søndag og at flere av dem ytret at ikke lenger ønsket å spille under den kontroversielle italieneren.

Inntil videre leder tidligere kaptein Kevin Ball Sunderland. Hans første oppgave blir ligacupmøtet med Peterborough tirsdag.

Sunderland håper å ha ny permanent manager på plass til søndagens møte med Liverpool i ligaen.

Andre navn som nevnes aktuelle for Sunderland, er Tony Pulis (tidligere Stoke), Roberto Mancini og tidligere England-landslagssjef Steve McClaren.

Les flere fotballnyheter her.