Brygger opp til krig i Bale-saken

NÆRMER SEG REAL: Gareth Bale nærmer seg trolig mer og mer en overgang fra Tottenham til Real Madrdi. Situasjonen rundt kantspillern er nå svært spent og det er forventet hektisk møteaktivitet den nærmeste tiden. (Foto: NTB/Scanpix) Les mer Lukk

Situasjonen rundt Gareth Bale tilspisser seg stadig. Tirsdag var det planlagt krisemøter mellom agentene hans og Tottenham.

Spurs-styreformann Daniel Levy er kjent for å være en beinhard forhandler. Hittil har han sagt blankt nei til flørten fra Real Madrid og tilbud på snaut 800 millioner kroner.

Agentene til Bale har bedt Tottenham om møter umiddelbart for å løse floken. Spilleren vil bort og er forbannet på klubben.

Les også: Bale raser mot Tottenham

Spurs ønsker ikke å selge og vil fornye kontrakten med Bale og gi ham 1,45 millioner kroner i ukelønn. Bale forlenget i fjor kontrakten sin med Spurs frem til 2016.

Ifølge Daily Mail kan Tottenham godta et bud på 800 millioner dersom de også får argentineren Angel di Maria på kjøpet. I så fall vil det være en handel verdt cirka 1 milliard kroner.

Bale har mistet mye av sesongoppkjøringen til Tottenham grunnet en skade, men skal etter planen returnere i full trening onsdag. Laget forbereder seg nå først og fremst til treningskampen mot Monaco førstkommende lørdag.

Real Madrid på sin side reiser til USA for å delta i International Challenge Cup.

Både Tottenham og Real Madrid starter ligasesongen helgen 17.-18. august. Tottenham møter Crystal Palace i første kamp i Premier League mens Real Madrid skal opp mot Real Betis i sesongstarten i La Liga.

Les flere fotballnyheter her.