Benteke sendte Villa mot trygghet

TRIPPEL: Christian Benteke var ikke fornøyd før han hadde satt tre bak Sunderland-målvakt Simon Mignolet. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Les mer Lukk

Aston Villa tok en svært viktig seier med tanke på ny kontrakt i den engelske eliteserien da de scoret seks ganger hjemme mot Sunderland mandag kveld.

Christian Benteke stod for tre av målene da hjemmelaget knuste Paolo Di Canios menn 6-1.

Dermed skaffet de seg en luke på fem poeng ned til Wigan på den siste nedrykksplassen. Wigan har riktignok én kamp mindre spilt.

Fullstendig referat finner du her

QPR og Reading er allerede klar for mesterskapsserien kommende sesong.

Aston Villa og Wigan er bare et par av dem som kjemper om å unngå den tredje og siste nedrykksplassen. Sunderland og Newcastle har i likhet med Aston Villa 37 poeng. Norwich har 38 og Southampton 39. Fulham og Stoke har begge 40 poeng. Det er tett i bunnstriden.

Les også: - Nedrykk vil være katastrofe

Les også: Blir værende tross nedrykk

Christian Benteke ble dagens mann på Villa Park. Spissen scoret tre på rad og dermed ekte hattrick i 2. omgang. Ron Vlaar, Andreas Weimann og Gabriel Agbonlahor scoret de tre siste for Villa. Danny Rose var mannen bak Sunderlands trøstemål. Sunderlands Stéphane Sessegnon pådro seg direkte rødt kort i det 70. minutt. (©NTB)

Flere nyheter fra engelsk fotball finner du her