Frustrert Suárez bet Ivanovic i 2-2-drama

OVERTID: Her header Suarez utligningen inn syv minutter på overtid. Foto: Jon Super. Les mer Lukk

Luis Suárez' rekke av kontroversielle opptrinn fikk et nytt tilskudd søndag. Liverpool-spissen satte tennene i armen på Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic.

Mindre dramatisk ble ikke kampen av at Suárez reddet poeng da han utlignet til 2-2 seks og et halv minutt på overtid. Dersom Englands fotballforbund (FA) velger å reagere på biteepisoden, kan det ha vært det siste uruguayaneren gjør i Liverpool-trøya denne sesongen.

65 minutter var spilt da hjemmelaget kontret og Suárez havnet i duell med Ivanovic i Chelseas straffefelt. TV-bildene i etterkant viste tydelig at førstnevnte bet Chelsea-forsvareren i overarmen.

Verken Liverpool-manager Brendan Rodgers eller Chelsea-sjef Rafael Benítez hadde fått med seg episoden under kampen.

– Det eneste jeg kan si på dette tidspunktet er at vi vil vurdere situasjonen. Vi skal se på videoen og så kommer vi med en uttalelse, sa Rodgers.

Flere ufine episoder

Det er ikke første gang Suárez er involvert i en biteepisode. I 2010 fikk han tilnavnet «Kannibalen» da han som Ajax-spiller bet PSVs Otman Bakkal. Da ble Suárez straffet med sju ligakampers utestengelse og en bot fra klubblaget. Han ble solgt til Liverpool før suspensjonen var over.

Suárez har levert en god sesong og scoret 23 Premier League-mål for Liverpool, men stadig er det utenomsportslige ting som gjør at spissen stjeler avisoverskrifter.

Forrige sesong ble han utestengt i åtte kamper for rasistiske kommentarer mot Manchester Uniteds Patrice Evra. Han er også blitt upopulær på grunn av filming og flere hands-tilfeller.

Suárez på godt og vondt

Liverpool lå under 1-2 for Chelsea da en frustrert Suárez bet Ivanovic. Stjernespissen var servitør da Daniel Sturridge scoret 1-1-målet for vertene. Noen minutter senere handset Suárez i eget felt, laget straffe og fikk gult kort. Straffesparket satte Eden Hazard i mål.

Tilleggstiden på seks minutter var over da Liverpool stormet fram i et siste angrep. Sturridge slo inn til Suárez, som stanget ballen mellom hendene på Petr Cech og inn til 2-2.

Chelsea ledet 1-0 til pause etter en scoring av Oscar. Laget er nummer fire i Premier League og ligger ett poeng bak Arsenal og ett foran Tottenham.