- Brasil er på rett spor

Brasil vil stille som en av favorittene i VM på hjemmebane neste sommer, men har slitt med å finne formen så langt i år. Her fra 1-2-tapet mot England i februar. (Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Les mer Lukk

Luiz Felipe Scolari venter fortsatt på sin første seier etter comebacket som landslagssjef for Brasil - men trenerveteranen mener likevel at laget er på rett vei.

Brasil står uten seier på sine fem siste kamper, tre av dem med Scolari på trenerbenken.

I mandagens møte med Russland på Stamford Bridge i London imponerte ikke brasilianerne og unngikk så vidt tap. Fred reddet 1-1 i siste ordinære minutt.

Les flere fotballnyheter her

– Vi holdt oss på samme nivå som i kampen mot Italia (2-2 sist torsdag), men vi spilte mot et lag som var svært godt organisert, sa Scolari.

Om drøyt 14 måneder arrangeres VM-sluttspillet i Brasil. Sist gang brasilianerne vant VM var under Scolaris ledelse i 2002.

– Jeg mener vi er på rett spor. Alle vet det ikke finnes noen snarveier til suksess. Vi må fortsette å jobbe med gruppen. Brasilianske fans kan være sikre på at de vil ha en veldig god spillergruppe de vil være fornøyd med i VM, sier Scolari. (©NTB)

Les også: - Fikk ikke nok tid i Chelsea