Cazorla: – Meningsløst å avskrive oss

FOTBALLÆRA: Cazorla ser ingen grunn til at Spania ikke skal kunne vinne sitt fjerde mesterskap på rad. Les mer Lukk

Midtbanestjernen Santi Cazorla mener det er bortkastet å snakke om at den spanske fotballæraen er over etter uavgjortkampen hjemme mot Finland i VM-kvalifiseringen.

Spania har vunnet de tre siste mesterskapene (EM og VM), men poengtap i to strake hjemmekamper mot Frankrike og Finland har vekket kritikerne. Alt annet enn seier borte mot Frankrike tirsdag, vil gi spanjolene en tøffere vei enn ventet mot VM i Brasil.

Spørsmålene fra pressen handler nå om hvorvidt den spanske fotballæraen er over. Arsenal-proffen Santi Cazorla fnyser av påstandene.

– Det gir ingen mening å tvile på dette laget. I dagens fotball kan alle lag gjøre det vanskelig for deg. Vi er fortsatt like sultne, og man kan selvfølgelig ikke snakke om en æra som er over, sa han etter landslagstreningen utenfor Madrid søndag.

Les også: Skadd Alba står over mot Frankrike.

Spania har savnet gjennombruddskraft og har slitt med å omsette et spillemessig overtak i mål i de siste kampene. I tillegg har laget sluppet inn sene utligningsmål etter utypisk og svakt forsvarsspill.

– I forrige kamp manglet vi enkelte ting. Vi trenger å variere mer og gjøre ballbesittelse om til sjanser. Det blir annerledes mot Frankrike. Jeg vet ikke om de vil parkere laget som en buss foran målet (som Finland gjorde), sa Cazorla. (©NTB)