Sterk oppvisning av Argentina

USTOPPELIG: Det virker som ingen kan stoppe argentinernes angrepsrekker nå for tiden. Foto: Juan Mabromata Les mer Lukk

Lionel Messi og Argentina har stø kurs mot VM etter 3-0-seieren hjemme mot Venezuela i den søramerikanske kvalifiseringen natt til lørdag.

Gonzalo Higuaín og Lionel Messi sto i front da Argentina tok imot Venezuela i VM-kvalifiseringen natt til lørdag norsk tid. Og de to skulle vise seg å bli svært sentrale gjennom hele kampen.

Les også: Island vant mot Slovenia

Real Madrid-spissen scoret kampens første mål etter 29 spilte minutter. Like før pause doblet Messi til 2-0 på et straffespark. Det betyr at Barcelona-spilleren kun mangler to mål for å tangere legenden Diego Maradonas antall scoringer for Argentina.

I annen omgangen fastsatte Higuaín sluttresultatet til 3-0 med sin annen scoring for dagen.

– Vi har en angrepsrekke som er en av verdens beste. Venezuela er et bra lag som spiller veldig kompakt, men vi spilte veldig godt – spesielt i første omgang, sa landslagssjef Alejandro Sabella.

Les også: England valset over San Marino

Argentina opprettholdt dermed ledelsen i den ni lags store kvalifiseringsgruppe. Colombia er nummer to etter å ha slått Bolivia med solide 5-0.

Uruguay tok imot tabelljumbo Paraguay og det så ut til at hjemmelaget skulle skaffe seg en sårt tiltrengt trepoenger etter å kun ha vunnet tre av sine ni første kamper. Liverpool-spissen Luis Suárez scoret kampens første mål etter 82 minutter, men fire minutter senere utlignet Edgar Benitez og sørget for 1-1. (©NTB)

Les også: Finland holdt Spania til 1-1