Drømmeuke for Solbakken

I FORM: Ståle Solbakken ledet Wolverhampton til klubbens tredje strake ligaseier da Peterborough ble slått 2-0. (Foto: NTB scanpix) Les mer Lukk

Ståle Solbakken og Wolverhampton har taklet den siste ukens tette kampprogram ypperlig. Lørdag vant laget for tredje kamp på rad med 2-0 over tabelljumbo Peterborough.

Sylvan Ebanks-Blake scoret på straffespark, mens Björn Bergmann Sigurdarsson fikk sin første nettkjenning for Wolves i en komfortabel tomålsseier.

Her kan du lese kampreferat i vårt live-senter

Med ni poeng på sju dager klatret Solbakken & co. til 5.-plass i engelsk mesterskapsserie.

– Det har vært en god uke for oss. Vi har klart å få ni poeng fra tre kamper, og to av dem har vært på bortebane, sa manageren til klubbens nettsted.

Her kan du lese alt om lørdagens øvrige fotballkamper

- Vi har ting å jobbe med

Samtidig slår Solbakken fast at det fortsatt finnes en del å forbedre.

– Vi har ting å jobbe med, og nye spillere skal inn i posisjoner som store spillere har hatt. Men det går bedre for hver dag. Vi kan ikke gå rett til himmels med en gang, men det er OK for øyeblikket.

Et naturlig mål for Wolverhampton er direkte opprykk tilbake til eliteserien. Etter sju serierunder skiller tre poeng opp til ligaleder Brighton.

Les også: Solbakken skaffet seg arbeidsro

Seier for Parr

Suksess ble det også for en annen nordmann da Crystal Palace vendte 0-2 til 3-2-seier hjemme mot formsterke Cardiff. Jonathan Parr spilte hele kampen for vertene og skaffet straffesparket som ga Glenn Murrays seiersmål.

Murray scoret også de to øvrige målene for Palace, som innkasserte sesongens tredje seier. Det skjedde etter at Aron Gunnarsson og Don Cowie hadde sendt Cardiff opp til 2-0 før kvarteret var spilt.

Les også: Hodgson tror på suksess for Solbakken

Brighton, som har norske Torbjørn Agdestein i troppen, overtok tabelltoppen med 2-1-seier over Millwall på bortebane. Ashley Barnes og Adam El-Abd scoret for gjestene, mens Chris Wood satte inn Millwalls mål i det 79. minutt.

Dagens mann i mesterskapsserien var Craig Davies, som scoret de fire siste målene i løpet av 19 minutter i annen omgang da Barnsley slo Birmingham 5-0 på bortebane.

Les også:

Solbakken: - Jeg sutrer ikke

Tre nye år med Premier League

Rekdal tar mediepause


Les flere nyheter