Ferrari utelukker ikke Schumacher-comeback

Ferrari utelukker ikke Schumacher-comeback Les mer Lukk

<pFerrari vil ikke utelukke muligheten for at sju ganger verdensmester Michael Schumacher blir midlertidig erstatter i formel 1 for hardt skadde Felipe Massa.</p

Brasilianske Massa vil være ute av formel 1-sirkuset en stund etter at han i helgen fikk alvorlige hodeskader og krasjet under Grand Prix-løpet i Ungarn.

23. august går neste Grand Prix-løp i Valencia. Ferraris teamsjef Stefano Domenicali nekter å stenge døren for et Schumacher-comeback.

– Det vil være feil av meg å si verken ja eller nei på dette stadiet. Vi skal tenke på det denne uken, sier Domenicali til den tyske avisen Tagesspiegel mandag.

Massa ligger fortsatt på sykehus i Budapest. Han har fått konstatert kuttskader i hodet, skader på hodeskallen og hjernerystelse. 28-åringen er også øyeskadd, men skadeomfanget er ennå ikke kjent. Massa har blitt vekket flere ganger og har så langt vist god respons.

Schumacher ble verdensmester to ganger for Benetton før han meldte overgang til Ferrari i 1996 der han vant fem VM-titler på rad fra 2000 til 2004.

Den 39-årige tyskeren ga seg som formel 1-fører i 2006, men er fortsatt ansatt i Ferrari som rådgiver. (©NTB)

Felipe Massa ble skadd i både hode og øye. (Foto: Scanpix)